Udskæring af lammekølle
1. Brug en tung, skarp kniv med et fast blad.
Og et skærebræt.
Stil køllen på højkant.
Hold godt fast om benet.
2. Skær ind ved benet foroven i den tykkeste, mest hvælvede
side af køllen og skær hele klumpen fri så tæt på benet som muligt, i ikke for
små, men præcise snit.
3. Læg køllen ned og skær benet frit.
Fjern det helt.
Forsøg igen på at skære i større snit, ellers ødelægges
muligheden for pæne skiver.
Rester kan bruges i fx biksemad.
4. Skær de to »stege« ud.
Den runde giver de største skiver og kan skæres tyndere end
den ureelle, der skal skæres i lidt tykkere skiver.
Anret side om side på fadet.
Se også: Lammekølle,
udbening af.
Se de bedste opskrifter med Lam
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------