Logo

Krydrede kalvekoteletter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Krydrede kalvekoteletter

 
Kødet bliver meget saftigt, fordi det steges med benet på og hvad enten du foretrækker det pandestegt eller grillet, kan du se frem til at få en lækkerbisken på din tallerken.

Til 4 personer. Tilberedningstid: ca ½ time. Ikke fryseegnet.

 
# Ingredienser
4 kalvekoteletter (ca. 200 g hver)
salt, peber
3 spsk hvedemel
150 g smør

2 dl hvidvin
1 bdt persille
1 kvist kørvel

1 kvist estragon
1½ dl bouillon

 
* Fremgangsmåde:
1. Bank koteletterne let med hånden.
Vend dem i mel, der er krydret med salt og peber.

 
2. Steg dem i 100 g smør på en eller to pander, ca 4 min på hver side.
Læg dem i et ovnfast fad og hold dem varme.

 
2. Kog panden af med hvidvin og tilsæt de finthakkede krydderurter samt bouillonen.
Lad saucen koge lidt ind (ca 10 min.).

 
3. Pisk resten af smørret i, lidt ad gangen.
Hæld saucen over koteletterne.

 
4. Smager bedst med nye, kogte kartofler til.

 
De dejligste koteletter - Kalve- og oksekoteletter er noget af det dejligste kød, man har. Kalvekødet har en meget fin smag, og oksekoteletter er mad for dem med en sund appetit.
Kødet bliver meget saftigt, fordi det steges med benet på og hvad enten du foretrækker det pandestegt, grillet eller måske paneret, kan du se frem til at få en lækkerbisken på din tallerken.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.568 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her