Let at lave. Mellem pris. 4 personer. Arbejdstid: 20 min. Afkøles: mindst ½ time
# Ingredienser til
Pærer med gorgonzola
2 store eller 4 små modne pærer
Fyld:
gorgonzola
2 spsk fløde
valnøddekerner
Endvidere:
saft af ½ citron
*
Sådan laves Pærer med gorgonzola
1. Befri pærerne for blomst og stilk, skræl dem, del dem en
gang på langs og fjern forsigtigt kernehuset.
Dryp pærerne med lidt citronsaft, så de ikke bliver mørke,
eller læg dem i koldt vand tilsat lidt citronsaft.
2. Mos gorgonzolaen med en gaffel og rør den lind med
fløden.
Fordel ostemassen i kernehusfordybningen på pærerne og drys
med nødder.
Tips: Stil pærerne koldt, til de skal serveres.
Se alle de bedste opskrifter med Pærer
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------