Logo

Hindbærballade med marengs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hindbærballade med marengs

 

Det ser rodet ud men smager vidunderligt!

4 personer. Er I kun to Hindbærballade med marengs, så halver opskriften. Arbejdstid: 30 min. Bagetid: 45 min.

 

# Ingredienser til Hindbærballade med marengs:

Marengs (eller ca. 25 færdigkøbte marengskys):

2 æggehvider

125 g sukker

1 tsk citronsaft eller eddike

 

Fyld:

400 g hindbær

2½ dl piskefløde

1 vaniljestang

50 g flormelis

*

 

Sådan laver du Hindbærballade med marengs:

Pisk æggehviderne stive i en helt ren skål med en skefuld sukker, og tilsæt citronsaft.

Drys resten af sukkeret i løbende under piskning.

Sæt toppe af dejen til marengs på en bageplade med bagepapir.

Bag marengsene i ovnen ved 100 °C i ca. 45 min.

Lad kagerne tørre på bagerist.

 

Skyl forsigtigt hindbærrene, og lad dem dryppe af på et rent viskestykke eller køkkenrulle.

Pisk fløden til skum med kornene fra vaniljestangen, og vend det sammen med hindbær og marengskys lige før servering.

Smag til med flormelis.

Det ser rodet ud men smager vidunderligt!

 

Se flere dejlige desserter her

 


 

Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 8.038 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her