Dessert. Arbejdstid: 10 min. Let at lave. Mellem pris. (4 personer)
# Ingredienser til Ferskner, ostefyldte:
2 store modne
ferskner
Fyld:
50 g emmentalerost
75 g flødeost
naturel
50 g pinjekerner,
nødder eller mandler
*
Sådan laves Ferskner, ostefyldte:
1. Pil fersknerne
med en skarp kniv og halver dem.
Fersknerne kan evt.
først dyppes et øjeblik i kogende vand. Fjern stenene.
2. Riv emmentalerosten
fint. Rør den sammen med flødeosten.
3. Rist pinjekerner
eller skoldede smuttede groftsplittede mandler på en tør pande.
Gem lidt til pynt,
og bland resten i ostemassen.
4. Fyld ostemassen i
de fire halve ferskner.
Pynt med nødde/mandelsplitter
eller pinjekerner.
Serveres afsvalede.
Tips: Pærer kogt i sukkerlage kan tilberedes på
samme måde.
Se de bedste opskrifter med Fersken
Se
flere opskrifter med Dessert
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO
ooo -----------