Logo

Ferskner i portvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ferskner i portvin 

 
Dessert. Arbejdstid: 10 min. Skal trække: 2 timer. Let at lave. Mellem pris. (4 personer)

 
# Ingredienser til Ferskner i portvin:
4 store modne ferskner
150 g hindbær
2 dl portvin
40 g sukker (1/2 dl)
*
Sådan laves Ferskner i portvin
1. Flå fersknerne, de kan evt. først dyppes et øjeblik i kogende vand.
Halver dem, fjern stenen og del dem i både.
Gå hindbærrene efter og læg ferskner og halvdelen af hindbærrene i en skål.

 
2. Kog portvinen op med sukker, lad det blive koldt.
Mos eller blend de resterende hindbær.
Purér dem gennem en sigte, så kernerne sigtes fra, og bland hindbærpureen med portvinslagen.
Hæld det over ferskner og hindbær.
Sæt skålen svalt, men ikke iskoldt, og lad frugten trække 2 timer inden servering.

 
Tips: Server nøddesmåkager og evt. en god vaniljeis til. De portvinsmarinerede ferskner er gode i lagkager og tærter, vel afdryppede. Portvinen kan udskiftes med sauternes.

 
Se de bedste opskrifter med Fersken
Se flere opskrifter med Dessert

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.568 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her