Logo

En traditionel omelet - Kogebog.dk er bedst 💘

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En traditionel omelet - Kogebog.dk er bedst 💘 

 
En traditionel omelet skal tilberedes på en pande. Hvis en omelet i stedet bliver bagt i ovnen, kan det kategoriseres som en æggekage. Tilberedningstid: ca. 10 min.

 
# Ingredienser
3 æg
½ dl mælk
2 tsk smør
salt og friskkværnet sort peber

 
* Tilberedning
Slå æggene ud i en skål.
Tilsæt salt, peber og mælk og pisk det hele sammen.
Læg smørret på panden, og
når det begynder at bruse, hældes æggemassen på.
Læg et låg på panden i to min og når låget tages af,
kan man placere evt fyld.
Når omeletten er færdigstegt på bagsiden, foldes den
på midten med en palet.
Med et fast greb vendes omeletten ud på en tallerken.
Og den er klar til at blive pyntet og serveret.

 
Tips:
Nogle omeletter skal steges på begge sider, inden fyldet lægges på.
Det gælder især, når omeletten skal rulles om fyldet.
Når du skal stege en omelet på begge sider, kan du,
efter låget har været på, hælde den ud på en tallerken og
lægge den tilbage på panden med den ustegte side nederst.

 
Se alle de bedste opskrifter med Omelet

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.697 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her