Invester 20 minutter - resten ordner dit køleskab - Du får succes med denne opskrift - Det bliver så godt
Til 4 portioner. Tilberedning:
20 min. (plus tid til afkøling).
|
# Ingredienser 80 g letbitter
overtrækschokolade 2½ dl piskefløde 5 spsk whiskylikør
(fx Baileys) 6 hasselnøddekugler
(Ferrero Rocher) 1½ dl piskefløde
* Tilberedning 1. 80 g letbitter overtrækschokolade hakkes
fint.
¼ l piskefløde bringes i kog. Tag den af komfuret
og lad chokoladen smelte i den varme fløde under omrøring. 5 spsk whiskylikør
tilsættes og det blandes grundigt med blenderen. Lad flødeblandingen
stå koldt natten over.
2. Den kolde flødeblanding piskes stiv med elpiskeren.
6 hasselnøddekugler
skæres i kvarte og vendes i fløden. Cremen fyldes i
dessert- eller champagneglas. 1½ dl piskefløde
piskes halvstiv, fordeles på moussen og pyntes efter behag med yderligere hasselnøddekugler.
Energi pr. portion: 6 g protein, 38 g fedt, 23 g kulh = 467 kcal
(1955 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min. Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
|