Dessert. Arbejdstid: 20 min. Afkøles: 1 time. Let at lave. Mellem pris. (4 personer)
# Ingredienser
til Chokoladefudge:
350 g kogechokolade
50 g smør
2 æggeblommer
100 g flormelis (ca. 2 dl)
reven skal af 1 usprøjtet appelsin
6 spsk stærk kaffe
Pynt: sigtet flormelis
Form: 18x18 cm
Papirskonfektforme
* Tilberedning Chokoladefudge:
1. Beklæd en lille form eller bradepande med bagepapir.
2. Smelt chokoladen sammen med kaffen over vandbad. Lad det
afkøle lidt.
3. Rør smør, æggeblommer og flormelis til en tyk creme.
4. Bland den revne appelsinskal i cremen.
5. Bland den smeltede chokolade i og fordel fudgen i et
jævnt lag i formen.
6. Stil den tildækket i køleskabet, til den er fast, mindst
1 time.
7. Skær fudgen i 2x2 cm store stykker.
Vend dem i flormelis og læg dem i små papirskonfektforme.
Tips: Lidt kakaopulver kan blandes i flormelissen,
før fudgen vendes i den.
Se alle de bedste opskrifter med Chokolade
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, -
prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------