Logo

A 38 dessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

A 38 dessert 

En koldskål smager forfriskende på en varm sommerdag. En klassiker i de danske hjem og har været en stor del af vores madkultur siden 1938

Til 6 personer. Tilberedningstid: 2 min. Ikke fryseegnet

 
# Ingredienser
2 æggeblommer
4 spsk melis
1 liter kold A-38
1½ citron

 
* Fremgangsmåde
1. Pisk æggeblommer og melis til en tyk æggesnaps.

 
2. Riv citron skallen fint af den halve citron.
Pres saften af begge. Rør det i æggene.

 
3. Pisk den kolde A-38 i og smag desserten til.
Den skal være syrlig, men ikke hvinende sur,

 
4. Linje 38 serveres som almindelig koldskål med kammerjunkere og/eller flødeskum,

 
NB! Se iøvrigt om koldskål her 
  


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.500 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her