En madoplevelse fra Rom. Det er en meget lækker
oksekødssalat og laves med oksekød i strimler.
En toscansk klassiker og fungerer som god og nem gæstemad.
Tid: 35-40 min. 4
pers.
# Ingredienser
1-1½ dl rødvin
50 g ruccola-salat
500 g højreb uden
ben
4 portioner tagliatelle pasta
1-2 spsk olie
1 tsk salt
¼ tsk groft malet
sort peber
2 fed hvidløg
1 tsk timian
1-2 spsk Aceto
Balsamico
* Fremgangsmåde
1. Skær kødet i
strimler.
2. Kog pastaen efter
pakkens anvisninger.
3. Opvarm olien på
en pande.
Kom kødet på og brun det.
Drys med salt og
sort peber.
4. Tilsæt hakket
hvidløg, timian og Aceto Balsamico.
Lad det simre nogle min.
Tilsæt rødvinen og
lad det koge 25 min.
5. Skyl salaten og
fordel den på fire tallerkener.
Anret pastaen ovenpå
med kødet øverst.
Tips: Retten kan også tilberedes med roastbeef
eller andet mørt kød.
Så er kogetiden lidt
kortere.
Se alle de bedste opskrifter med Oksekød
Se alle de bedste opskrifter med Brød
Se alle de bedste opskrifter med Grøn salat
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------