Roquefortosten, som
har en kraftig og stærk smag, gør denne ret til en smagsoplevelse. Her
er en virkelig lækker ret med ris, der er god netop nu!
Tid: 45-50 min,
heraf ca 25 min i ovnen. 4 pers.
# Ingredienser
½ dl vildrisblanding
2½ dl vand
½ tsk salt
150 g roquefortost
2 spsk mælk
6 æg
1 løg
1 spsk olie
2 fed hvidløg
1 pk. hel spinat
(250 g)
¼ tsk sort peber
1 dl reven
parmesanost
* Fremgangsmåde
1. Kog risene i
letsaltet vand under låg ca 20 minutter.
2. Rør roquefortost
med mælk til en glat cremet ostemasse.
3. Pisk æggene
sammen i en skål.
4. Pil og hak løget.
Steg dem blanke i olien.
Pil og hak hvidløg.
Kom det på panden.
5. Hak spinaten
groft og varm den igennem på panden sammen med løgene.
Krydr med sort
peber.
6. Rør ostemassen.
risene og spinatblandingen i en skål med
de sammenpiskede æg. Rør rundt.
7. Hæld massen på
stegepanden. Drys parmesanosten over.
8. Stil panden i en 225
°C varm ovn til æggemassen er stivnet og
farven er gylden, ca
25 min.
9. Server med en
blandet salat, fx som natmad.
Tips: De vilde ris kan erstattes med en anden type
ris, fx løse ris.
Se alle de bedste opskrifter med Spinat Grønsager eller Ris
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------