Logo

Pilaf

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pilaf 

 
Tilbehør. Arbejdstid: 10 min. Kogetid i alt: 25 min. Let at lave. Lav pris. Fryse-egnet. 4 personer.

 
# Ingredienser til Pilaf
2 skalotteløg
½ dl olie
langkornede ris
bouillon
evt. salt
1 spsk smør
*
Sådan laves Pilaf
1. Pil løgene og hak dem fint.

 
2. Varm olien i en tykbundet gryde og svits løgene klare, de skal ikke tage farve.

 
3. Tilsæt risene og bland godt med løgene.
Risene skal være blanke.
Hæld det varme bouillon i og krydr evt. med salt.
Tænk på, at bouillonen kan være salt.
Læg tætsluttende låg på og lad risene mørne ved svag varme 10 min.

 
4. Tag gryden fra varmen og lad risene trække under låg, yderligere 10 min.
Rør smørret i og server straks.

 
Tips: Pilaf stammer fra Mellemøsten, hvor den ledsager de fleste kød-, fjerkræ- og fiskeretter.
Pilaf har ofte en smuk gylden farve, fordi den tilsættes ¼ tsk safran.
Eller ½ tsk gurkemeje, som er mere overkommelig i pris, men også smagsmæssigt anderledes.
Kan fryses. Holdbarhed: 2-3 måneder.

 

Se de bedste opskrifter med Pilaf

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 3.663 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her