Her får du hovedretter i flere spændende udgaver. Fx
Kyllingebryst på italiensk, med spinat og røget laks, med spinat og ananas
eller Kyllingebryst med frugt og nødder
Forberedelse: 15
min. Tilberedning: 35 min. 2 personer.
# Ingredienser
2
kyllingebrystfileter uden ben og skind
50 g hakket spinat
1 spsk hakket
persille
skal af ½ citron
½ tsk revet muskat
1 spsk mascarpone
2 skiver lufttørret
skinke
1 tsk olie
blandet grøn salat
* Tilberedning
Forvarm ovnen til
180 °C.
Skær
kyllingefileterne op på langs.
Bland spinat, hakket
persille, citronskal, muskat og
mascarpone en skål.
Fyld hver
kyllingefilet med halvdelen af fyldet.
Rul en skive skinke
rundt om hver filet, og luk af med en kødnål
eller tandstikker.
Varm olien på en
pande, og brun fileterne 3 min på hver side.
Overfør dem til en
bageplade, dæk med bagepapir, og
bag ovnen 30 min.
Skær fileterne i
skiver, og server med blandet grøn salat.
Kyllingebryst på italiensk
Få en lettere ret med ricotta i stedet for mascarpone.
Udskift desuden spinaten med rucola og skinken med bacon.
Kyllingebryst med spinat og røget laks
Udskift skinken med 4 tynde skiver god røget laks, og
pynt med en lille håndfuld lakserogn.
Kyllingebryst med spinat og ananas
Skær 1 lille frisk ananas i tern.
Kom dem i blandingen, og hæld 1 glas ananasjuice
på panden til sidst under stegningen.
Kyllingebryst med frugt og nødder
Udvid fyldet med 5 tørrede abrikoser i skiver og
6 knuste pistacienødder.
Se alle de bedste opskrifter med Forretter Suppe
Hovedret Tilbehør Desserter
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------