Logo

Toast med svampe, pinjekerner og hvidløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Toast med svampe, pinjekerner og hvidløg

 
Oktober er en god måned for vilde svampe, og de smager især godt, når de serveres a la creme på et stykke ristet brød. Nyd som forret eller natmad.
Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 15-20 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 
# Ingredienser til Toast med svampe, pinjekerner og hvidløg:
250 g svampe (gerne vilde, men kun de spiselige)
1 skalotteløg
1 fed hvidløg
1 spsk pinjekerner
1 spsk olie
½ dl hvidvin
1 dl cremefraiche 38% eller piskefløde
salt og peber
2 spsk hakket persille
Tilbehør: brød
*

 
Sådan laver du Toast med svampe, pinjekerner og hvidløg:
Rens svampene og del store svampe i mindre stykker.
Pil skalotteløg og hvidløg og snit eller hak dem fint.
Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande og hæld dem over på en tallerken.
Steg løgene bløde i olie på panden.
Tilsæt hvidløg og steg 1 min.
Tilsæt svampe og steg 5 min.
Tilsæt vin og cremefraiche eller fløde og kog det igennem 5 min.
Smag til med salt og peber og anret på ristet brød.
Drys med pinjekerner og hakket persille og server straks.

 
TIPS: Svampecremen kan også serveres som tilbehør til en bøf eller friskkogt pasta.

 
Toast med svampe, pinjekerner og hvidløg

 


 
Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 6.029 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her