Her får du lune snacks og forretter i flere spændende
udgaver. Fx Spinat og ansjoser, Squash i beignetdej, Gulerodsbeignetter med
spidskommen eller Spinatpakora
Forberedelse: 20 min. Tilberedning: 15 min. 4 personer.
# Ingredienser
75 g spinat
200 g hvedemel
3 tsk bagepulver
½ tsk sennepspulver
125 g revet cheddar
1 stort æg
1¼ dl mælk
15 g smeltet smør
1/3 tsk salt
* Tilberedning
Forvarm ovnen til 200 °C.
Blancher spinaten i en gryde med kogende saltet vand i 3
min.
Hæld vandet fra spinaten, og hak den.
Kom mel, bagepulver, salt og sennepspulver i en stor skål.
Tilsæt spinat og ost. Rør det hele sammen.
Pisk ægget sammen med mælken og det smeltede smør i en
anden stor skål.
Tilsæt alt fra den første store skål, og rør det godt
sammen.
Hæld blandingen i en slip-let muffinform, og bag det 10-12
min.
Serveres varme.
Spinat og ansjoser
Bland det med 100 g skyllede, drænede og hakkede
ansjosfileter i saltlage.
Squash i beignetdej
Skær 2 squash i tynde skiver med skrællen på.
Smag til med salt, peber, muskat og finthakket persille.
Dyp skiverne i dejen og steg dem 3-4 min.
Gulerodsbeignetter med spidskommen
Skræl små gulerødder, skær dem i tynde skiver, og
damp dem 12 min.
Drys med salt, peber og spidskommen, og
dyp dem så i dejen.
Spinatpakora
Bland 1½ glas linsemel med 1 glas vand, ½ tsk natron,
¼ tsk chili, ½ tsk spidskommen og salt.
Tilsæt 400 g spinatblade til denne dej, og steg dem i 2 min.
Se alle de bedste opskrifter med Tapas Drinks Snacks/sødt Forretter Desserter
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------