Server gratinen til et par gode kalvekarbonader, frikadeller eller en wienerschnitzel.
Eller som en grøn ret. Godt, sundt og lækkert tilbehør - let at lave
Arbejdstid:
20 min. Koge/bagetid: 30 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.
#
Ingredienser til Kartoffel/spinatgratin:
15
g smør
1 spsk
hvedemel
¼ liter
mælk
300
g kartofler
300
g hel spinat (evt. frossen)
1
fed hvidløg
50
g revet ost
salt
og peber
*
Sådan
laver du Kartoffel/spinatgratin:
Tænd
ovnen på 200 °C.
Smelt
smør i en gryde og rør melet i.
Tilsæt
mælk under omrøring og kog saucen igennem.
Skræl
kartoflerne og skær dem i små terninger.
Kog
dem i saucen et par min.
Tilsæt
spinat og kog igennem under omrøring.
Krydr
med salt og peber og evt. knust hvidløg og fordel det i et smurt ovnfast fad.
Drys
evt. med revet ost og sæt fadet midt i ovnen ca. 20 min. til kartoflerne er
møre og retten er gennemvarm.
Kilde: Hjemmets bedste MAD