Logo

Risvandgrød - let og godt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Risvandgrød - let og godt 

 
Forret. Arbejdstid: 10 min. Kogetid: ca 50 min. Let at lave. Lav pris. 4 personer. 

 
# Ingredienser til Risvandgrød
1½ l vand
150 g grødris (2 dl)
3 æbler
salt
1 spsk smør
Tilbehør: smør og sukker
*
Sådan laves Risvandgrød
1. Bring vandet i kog og hæld risene i under omrøring.
Lad risene koge ved svag varme og under tætsluttende låg ca 35 min, til vandet næsten er opsuget.

 
2. Skræl æblerne, skær dem igennem og befri dem for kernehus.
Skær æblestykkerne i smalle både.

 
3. Kom æblebådene i grøden og lad den koge endnu 10-15 min.
Smag til med salt. Rør 1 spsk smør i grøden.

 
4. Portionsanret grøden.
Drys sukker over og læg en smørklat i midten og server straks.
Eller kom grøden i et hedt lågfad og server smør og sukker til.

 
Tips: Udblødte abrikoser eller rosiner kan erstatte æblerne.
Frugten kan også serveres som kompot til grøden.
Kanelsukker kan erstatte almindeligt sukker.

 

Se alle de bedste opskrifter med Ris

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 9.188 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her