Logo

Halve æg med topping

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Halve æg med topping

 

Kog nogle æg til frokostbordet og anret dem med forskellige toppings. Hvis du har lidt mere tid, kan du tage æggeblommerne ud af hviderne og mose dem sammen med lidt mayonnaise eller cremefraiche og en smule sennep. Fyld æggeblommecremen tilbage i hviderne og anret med toppings.

Arbejdstid: 10 min. Ikke fryse-egnet. (2-4 personer)

 

# Ingredienser:

4 æg

 

Rejer:

8 rejer

2 tsk stenbiderrogn (kaviar)

dild

 

Ansjoser:

2 ansjosfileter

1 tsk kapers

 

Chorizo:

4 skiver chorizopølse

2-4 cornichoner

 

Tomat:

2 soltørrede tomater i olie

frisk basilikum

*

 

Sådan laver du Halve æg med topping:

Kog æggene 10 min. og skyl dem i koldt vand.

Halver de pillede æg og læg dem på et lille fad.

Pynt med det forskellige tilbehør og server til brunch, forret eller frokost.

 


 

Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 8.244 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her