En luksuriøs grøn suppe som kan varieres efter tid og smag. Den kan serveres varm eller kold med
forskelligt tilbehør. Det her er en virkelig speciel lækker suppe at lave netop
nu!
Tid: 20-25 min. 4
pers.
# Ingredienser
2 modne avocadoer
saften af ½ citron
2 dl piskefløde
¼ tsk karry
½ tsk salt
¼ tsk hvid peber
4 dl hønsebouillon
(vand + terning)
* Fremgangsmåde
1. Halver
avocadoerne. Gem en halv til pynt.
Dryp den med lidt
citron så den ikke bliver mørk.
2. Tag kødet ud af
de øvrige avocadoer. Det er nemmest at bruge en ske.
3. Kom avocado-kødet
i en blender eller foodprocessor sammen med citron, fløde, karry, salt, hvid
peber og kold bouillon.
Har du ikke nogen af køkkenmaskinerne, passerer du
avocadoen gennem en si.
Bland derefter alle ingredienserne i en skål eller
gryde.
4. Skær avocadoen i
strimler og pynt suppen. Spis den varm eller kold.
Tips: Suppen kan serveres med rejer og
cremefraiche, gerne smagt til med lidt klippet purløg.
Se alle de bedste opskrifter med Suppe
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------