Lav en nem og lækker aftensmad! Menuen kan være en sprød salat
med kylling, bacon, tomat, agurk, gulerødder og kartofler. Salaten minder om
forår ...
2 personer. Er du
alene så halver ingredienserne. Arbejdstid: 30 min. Koge/stegetid: 15-20 min.
# Ingredienser
150 g
kyllinge-inderfileter eller kogt kylling
4-5 små nye gulerødder
4 skiver bacon
lidt olie
6-8 blade grøn salat
3-4 kogte kartofler
2 tomater
¼ agurk
2 spsk dressing (fx olie-eddike)
Tilbehør: hvedebrød
* Tilberedning
1. Kog kyllinge-inderfileterne
i ca 10 min, til de er gennem kogte.
Kog gulerødderne med
kødet de sidste 4-5 min.
2. Steg bacon i olie
på en pande på begge sider, til det er sprødt.
Lad det dryppe af på
ren køkkenrulle.
Bland grøn salat med
kartoffelbåde, tomater i både, skiveskåret agurk, kylling, gulerod og dressing.
3. Riv salaten i
mindre stykker og fordel den på to tallerkener.
Drys med stykker af
sprød bacon og server med brød.
Tips: Spis denne fyldige salat til frokost eller
som en let aftensmad på varme dage.
Brug evt en rest
kylling og kolde grønsager fra aftensmaden dagen før.
✅ Årets bedste opskrifter fås på
Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1
person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.