Dessert. Arbejdstid: 20 min. Ovntid: 30-35 min. Let at lave. Mellem pris. 4 personer.
# Ingredienser
til Pærer i ovn med valnøddefyld
4 pærer
Fyld:
valnøddekerner
lyse rosiner ()
2 tsk sukker
smør
Ovnfast fad
*
Sådan laves Pærer i ovn med valnøddefyld
1. Sæt ovnen på 200 °C.
2. Vask pærerne og stik kernehuset ud med en
kernehusudstikker.
Start i stilkenden og lad blomsterenden forblive hel, så
fyldet bliver i pæren.
Fyld:
3. Hak valnødder og rosiner.
Rør smør og sukker blødt.
Bland valnødder, rosiner, sukker og smør.
4. Fordel fyldet i de udhulede pærer.
Stil dem i et ovnfast fad og hæld ca ½ dl vand ved.
Bag pærerne midt i ovnen i ca 30 min.
De må gerne være lidt faste at stikke i.
Tips: Server pærerne med cremefraiche iblandet
kornene fra en stang vanilje eller med flødeskum eller Creme Chantilly.
Frugtsauce eller frugtpuré er ligeledes velegnet tilbehør.
Se alle de bedste opskrifter med Pærer
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------