Koldskål er sommerens bedste spise. Nyd denne med lime som
dessert, med en crunchy mysli som morgenmad eller bare som et sødt mellemmåltid
med friske bær.
5 glas. Arbejdstid:
20 min.
# Ingredienser
2 pasteuriserede
æggeblommer
50 g rørsukker
½ vaniljestang
(kornene af)
1 usprøjtet lime
½ l cremefraiche (9
%)
½ l kærnemælk
* Tilberedning
1. Pisk 2
æggeblommer med 50 g sukker, kornene af ½ vaniljestang og 1 tsk fintrevet skal
af lime, til det er skummende.
2. Tilsæt
cremefraiche og kærnemælk.
Smag til med
limesaft.
Server evt med mysli eller friske bær
Portionen giver ca 5
glas og skal nydes kold fra køleskabet.
▶ Se flere gode opskrifter med Dessert
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.