Spirer er en uundværlig kilde til mange vitale elementer og
vitaminer. Blandt andet giver de kroppen enzymer, mineralsalte, provitamin A og
vitaminer B, D, E og K. Hvedespirer er meget populære og samtidig yderst
værdifulde. De indeholder vitaminerne A, C og PP, magnesium, zink, jern og
calciumsalte. Ikke kun er hvede Spirer sunde, de smager også lækre.
Husk - spirer er sunde!
Hjemmeproduktion af spirerne: Skyl forsigtigt frøene under rindende vand og
hæld dem i en krukke sådan at de dækker bunden af krukken, og fyld den derefter
med kogt, koldt vand. Fjern vandet, skyl frøene igen, dæk krukken med et gazebind,
bind det med et gummibånd og stil det i en varm og lys position; Sørg for, at
krukken ikke er direkte udsat for solstråler. Skyl frøene og fjern vandet
mindst to gange om dagen. Spirerne er klar til at spise om 3 til 4 dage.
Hvedespirer - se Hvede
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min
kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad
til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------