Logo

Chokoladespåner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Chokoladespåner 

 

Sådan kan du lave chokoladespåner:

#

100 g mørk chokolade
½ spsk olie (rapsolie eller solsikkeolie)
*

Chokoladen smeltes over vandbad og olien røres i.

Blandingen afkøles i en form ved 15-20 °C.

Chokoladespånerne skæres nemt med en ostehøvl eller en kartoffelskrællekniv.


Chokoladespåner 

 

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 3.740 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her