Logo

Torskefilet med karry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Torskefilet med karry


Virkelig let opskrift på lækker torsk i gryde med selleri, løg og æble samt en fantastisk karrysauce med fløde. Se den lette opskrift her

2 personer. Er du alene så halver ingredienserne. Arbejdstid: 25 min. Koge/stegetid: 15 min.

 

# Ingredienser

250 g torskefilet
salt og peber
1 løg

½ spsk olie

250 g knoldselleri
1-2 tsk karry

1-2 æbler

2 dl æblemost
½ dl fløde (9 %)

2 tsk majsstivelse
Tilbehør: 150 g rugbrød

 
* Tilberedning

 
1. Fold torskefileterne, så de bliver nogenlunde lige tykke og krydr dem med salt og peber.

 
2. Steg finthakkede løg bløde på en pande med olie og tilsæt selleritern og karry.
Steg under omrøring 5 min og tilsæt æbler i tern eller både et par min. og hæld æblemosten ved.

 
3. Giv det et opkog og jævn med fløde rørt sammen med majsstivelse.
Smag til med salt og peber og læg torsken på grønsagerne.
Læg låg på og lad retten simre 5·8 min, til torsken lige bliver hvid.


4. Server straks med groft rugbrød.

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 6.317 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her