Aftensmad Hovedret. Arbejdstid: 20 min. Stegetid: 12-14 min. Let at lave. Mellem pris. 4 personer.
# Ingredienser til
Svinekoteletter med krydderurter
4 tykke svinekoteletter
1 fed hvidløg
1 spsk olie
1 kvist timian
2 spsk friskhakket basilikum
salt og peber
Til stegning:
2 spsk olie
*
Sådan laves Svinekoteletter med krydderurter
1. Bank koteletterne let med håndroden.
2. Pil hvidløget og hak det fint.
3. Bland olie, hvidløg og fintklippede timianblade og basilikum.
Krydr med salt og peber.
4. Pensl koteletterne med olieblandingen.
5. Varm olien på panden.
Steg koteletterne 5-6 min. på hver side og lad dem hvile et par
min. på et varmt fad, så varmen når at fordele sig.
Tips: Server en kartoffelret til, fx Kartofler, råstegte,
Kartofler,
bagte i kålblade, Kartoffelpie, græsk
eller Kartoffel-courgettefad.
Også rosmarin, salvie og/eller merian er gode krydderurter sammen
med gris.
Se alle de bedste opskrifter med Svinekoteletter
Se alle de bedste opskrifter med Svinekød
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------