Logo

Pasta med danablu- og spinatsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pasta med danablu- og spinatsauce 

 
En meget enkel måde at lave sauce på. Man tilsætter blot cremefraiche og danablu. Der behøves ingen jævning. Det smager saftsuseme godt. Ret nemt og lækkert
Tid: 20-25 min. 4 pers.
 
# Ingredienser
240 g farfalle (sommerfuglepasta) eller anden pasta
1 løg
375 g frossen hakket spinat
2 dl cremefraiche
100 g danablu
2 spsk kapers

 
* Fremgangsmåde
1. Kog pastaen i rigeligt med letsaltet vand efter pakningens anvisning.

 
2. Skræl løget og hak det fint. Lad spinaten tø op i en gryde.
Tilsæt løg og cremefraiche. Lad det koge 5 minutter.

 
3. Smuldr osten i og tilsæt kapers.

 
4. Lad pastaen løbe godt af og hæld saucen over.
Server med et brydebrød og skivede tomater.

 
Tips: Saucen kan koges i mikroovnen. Optø spinaten i en egnet form på lav effekt.
Tilsæt så løg, cremefraiche, ost og kapers. Rør rundt.
Dæk til og tilbered ved max. 750 W i 4-6 minutter.

 

Se alle de bedste opskrifter med Spinat  Pasta eller Grønsager

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.704 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her