Logo

Laks med sprød kartoffelskorpe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Laks med sprød kartoffelskorpe

 


Laksestykkerne er pakket ind i krydderurter, skinke og tynde kartoffelskiver, så de får et sprødt omslag, når de steges på panden.
2 personer. Arbejdstid: 20 min. Stegetid: 10-15 min.

 
# Ingredienser til laks med sprød kartoffelskorpe:
2 stk laksefilet uden skind
salt og peber
en håndfuld persille- eller basilikumblade
2 skiver serrano skinke
2 store kartofler
15 g smeltet smør

 
Tilbehør: fx grøn salat
*

 
Sådan laver du laks med sprød kartoffelskorpe:
Krydr laksestykkerne med salt og peber, og dæk dem med persille- eller basilikumblade.
Pak skinkeskiverne omkring fisken.
Skræl kartoflerne, og skær dem i store papirtynde skiver med en tyndskræller eller et mandolinjern.
Vend dem med smeltet smør, og læg dem ud på et stykke bagepapir i rektangler, så skiverne lige netop overlapper hinanden.
Læg et stykke laks på hver kartoffelfirkant, og pak/rul forsigtigt kartoflerne omkring fisken ved hjælp af papiret.
Steg pakkerne sprøde på en varm pande med smør i ca. 5 min. på hver side.
Server fx med en grøn salat.

 
Laks med sprød kartoffelskorpe

 


 
Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 6.150 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her