Logo

En kold platte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En kold platte

 
Kold mad kan ofte være en nem løsning, når man har travlt - og det kan ofte være en lækkerbisken både til frokost og middag. Kolde retter der mætter. Det står ikke skrevet nogen steder, at middagsmad altid skal være varm.
Til 4 personer. Tilberedningstid: 10 min.

 
# Ingredienser
1 ds torskerogn
4 skiver skinke

1 bakke grov leverpostej
4 æg

1 ds sardiner
1 stk. Danish blue eller brie 
1 salathoved

karse og/eller persille
1 tomat

1 bdt radiser
1 citron

evt. 1 glas champignon
evt. 1 glas kaviar

 
* Tips
Lav en platte til hver person.
Du kan erstatte sardiner og torskerogn med sild eller muslingesalat.

I stedet for skinken kan du servere spegepølse, rullepølse eller roastbeef.
I stedet for radiser kan du give ringe af grøn peberfrugt til- eller en halv moden pære.
Blåskimmelosten er naturligvis kun et enkelt eksempel på, hvad man kan servere.
En skæreost, et stykke brie eller camembert vil være lige så velegnet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 9.449 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her