Logo

Æggesandwich med skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Æggesandwich med skinke

 
Her er en god og mættende sandwich - perfekt til dagens madpakke. Du kan røre salaten sammen aftenen før og blot lægge sammen med brødet om morgenen.
Arbejdstid: 10 min. Ikke fryse-egnet.  2 personer. Er du alene så halver portionen.

 
# Ingredienser til Æggesandwich med skinke:
2 hårdkogte æg
75 g kogt skinke
¼ rødløg
4 spsk mayonnaise
1-2 tsk dijonsennep
1-2 tsk frisk timian (finthakket)
4 skiver groft rugbrød eller rugsandwichbrød
2-4 sprøde salatblade
salt og peber
*

 
Sådan laver du æggesandwich med skinke:
Hak æg, skinke og rødløg.
Rør mayonnaise sammen med sennep, finthakket timian, salt og peber.
Rør de hakkede ingredienser i og fordel æggesalat og salatblade mellem brødet.
Skær brødet i de rigtige trekanter.

 


 
Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 6.582 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her