![Lynstegte grønsager med skinkestrimler](/images/show_images/34/2018/12/lynstegte-grønsager-med-skinkestrimler_1543871924209.png)
Tøm grønsagsskuffen, og brug lidt skinkekød til en lækker
wok.
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 30
min. Stege-/kogetid: ca. 20 min.
# Ingredienser til Lynstegte grønsager med skinkestrimler:
200-300 g skinkestrimler eller 2 koteletter
400 g savojkål eller hvidkål
½ squash
1 peberfrugt
4-5 forårsløg
2 spsk sesamolie
ca ½ grøn jalapeño chili
1 fed hvidløg
1 tsk revet ingefær
et drys stødt allehånde
2-3 tsk sojasauce
2 tsk limesaft
Tilbehør: kogte ris og sesamfrø
*
Sådan laver du Lynstegte grønsager med skinkestrimler:
Skær alle grønsagerne i tynde strimler, og forårsløgene i
tynde skiver.
Skær kødet i strimler på samme størrelse.
Varm en wok eller tykbundet gryde godt op.
Kom 1 spsk olie i, tilsæt kødet, og steg i ca. 5 min. ved
kraftig varme under omrøring.
Hold kødet varmt på en tallerken.
Tør wokken af med køkkenrulle, og varm den op igen.
Tilsæt 1 spsk olie, og steg alle grønsagerne i ca. 5 min.
ved høj varme under omrøring.
Krydr med finthakket chili, knust hvidløg, fintrevet ingefær
og allehånde.
Tilsæt forårsløg. steg i 1 min. og tilsæt derefter sojasauce
og limesaft.
Bland kødet i retten, sluk for varmen, og smag til med alle
krydderierne.
Server med kogte ris, og drys med sesamfrø.
![Lynstegte grønsager med skinkestrimler](/images/show_images/34/2018/12/lynstegte-grønsager-med-skinkestrimler_1543871966905.png)
Her finder du flere opskrifter på dejlige wokretter. Gå på opdagelse og
find inspiration i vores mange opskrifter, tips og idéer.
Giv opskriften din vurdering. ... Vælg hvor mange smileys
opskriften skal have og klik knappen.
Kilde: Hjemmets bedste MAD