Her er en nem fiskeret, hvor det hele bliver tilberedt; en
gryde.
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20
min. Stege/kogetid: 20 min.
# Ingredienser til Fiskeragout med porrer og timian:
2 porrer
15 g smør
1½ dl bouillon
1½ dl fløde 13%
frisk timian
350 g fisk uden ben (fx torsk, havkat eller laks)
350 g kartofler
salt og peber
Tilbehør: groft brød
*
Sådan laver du Fiskeragout med porrer og timian:
Rens porrerne, og skær dem i tynde ringe.
Sauter dem bløde i en gryde med smør, og tilsæt bouillon,
fløde og timianblade.
Giv det et opkog.
Skræl kartoflerne, og skær dem i små terninger.
Vend dem i gryden, og lad det simre, til de er næsten møre
ca. 8 min.
Smag til med salt og peber.
Skær fisken i terninger, og læg dem i gryden.
Lad retten simre ganske stille, til fisken er gennemvarm ca.
8 min.
Server i dybe tallerkener med brød til.
Kogebog.dk har flere dejlige fiskeretter se
selv her
Kilde: Hjemmets bedste MAD