Logo

Æggefad med skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Æggefad med skinke 

 
Her serverer vi en mættende æggeret med kartofler og skinke krydret med frisk purløg. Denne lidt salte ret kan forberedes i god tid og varmes, når det er spisetid.
Tid: ca 1 time, heraf 45 min i ovnen. 4 pers.
 
# Ingredienser
750 g kogte kolde kartofler
1 løg
300 g røget skinke
4 æg
4 dl mælk
1 tsk salt
1 dl fintklippet purløg

 
* Fremgangsmåde
1. Pil de kogte kolde kartofler og skær dem i skiver.

 
2. Pil løget og hak det fint.

 
3. Skær skinken i strimler.

 
4. Læg kartofler, løg og skinke lagvis i et letsmurt ovnfast fad.
Slut med kartofler.

 
5. Pisk æggene sammen med mælk, salt og purløg og hæld blandingen over kartoflerne.

 
6. Bag retten i en 200 °C varm ovn i ca 45 min.
Server med rårevne gulerødder.

 
Tips: Hvis du vil have en anden smag på retten, kan du krydre æggemassen med 1-2 tsk karry.

 

Se alle de bedste opskrifter med Æg

 

Se alle de bedste opskrifter med Røget skinke

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.393 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her