Logo

Østers, åbning af

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Østers, åbning af


Østers, åbning af 

1. Læg østersen på en fugtig klud i en hul hånd med den buede side nedad.


Østers, åbning af 

2. Stik kniven ind i den toppede ende og skær lukkemusklen igennem.


Østers, åbning af 

3. Skær hele vejen rundt, vrid nænsomt, skallen splintres let.


Østers, åbning af 

4. Løft skallen af og gå østersen omhyggeligt efter for splinter.


Østers, åbning af 

5. Fjern evt. »skægget«, den mørke krans, der omgiver østerskroppen.


Østers, åbning af 

6. Skær østersen fri af skallen med en østersgaffel eller en kniv.

 

Se de bedste opskrifter med Østers

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.442 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her