Forret. Arbejdstid: 20 min. Grill-tid: 5-6 min. Let at lave. Høj pris. 4-6 personer.
# Ingredienser
til Rejer, grillede
800 g (frosne, optøede) nordsørejer med skal
¾ dl olie
evt. 2-3 fed hvidløg
1 bdt persille
2-3 spsk citronsaft
salt og peber
citronbåde
Ovnfast fad
*
Sådan laves Rejer, grillede
1. Læg de upillede rejer i et lag i et ovnfast fad.
2. Bland olie, evt. knust hvidløg, hakket persille,
citronsaft, salt og peber godt sammen.
Fordel blandingen i et jævnt lag over rejerne.
3. Sæt fadet i ovnen ca fra grill-element og
grill rejerne 5-6 min, til de er gennemvarme og svagt gyldne.
Server straks med smalle citronbåde til.
Tips: ⅓
af olien kan erstattes af hvidvin.
Server med Flûtes, Baguette
eller ristet brød.
Nordsørejer sælges også under navnet grønlandske rejer og
dybhavsrejer.
Se alle de bedste opskrifter med Rejer
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------