Farseret kød kan
alle lide - disse farsfyldte kalvekødsruller er derfor en sikker succes -
Du får succes med denne opskrift 🎵 syng med og prøv at
rulle
2 personer. 💖
Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 35 min.
# Ingredienser
* Tilberedning
3 tynde
kalveschnitzler (a ca 100 g)
salt og peber
1 bundt persille
100 g svinefars
(gerne af den fede slags)
2 spsk kvark med
friske krydderurter
1 spsk mælk
1 æggeblomme
1 løg
2 spsk olie
2 dl kalvefond
8 spsk piskefløde
½ spsk saucejævning
til lys sauce
1. Kalveschnitzlerne halveres på tværs.
Kødstykkerne kommes et efter et i en frysepose, hvor de bankes flade med en
tung pande eller gryde.
Kødet saltes og
pebres.
Persillen nippes af
stilkene og hakkes fint.
2/3 af persillen
æltes sammen med hakkekødet, æggeblommen og kvark med friske krydderurter, der
forinden røres blødt med mælken.
2. Farsmassen fordeles på schnitzlerne, siderne
klappes op over fyldet, kødstykkerne rulles fast sammen og fæstnes med
tandstikkere.
Løgene hakkes fint.
Kødrullerne brunes kraftigt i varm olie på en pande.
De tages op, og
løgene svitses let i stegeskyen.
3. Hæld kalvefond og fløde på panden, bring det
i kog, læg kødrullerne i, og lad dem simre under låg ved mellemvarme i 10
minutter.
Efter halvdelen af
tiden vendes rullerne.
Saucen jævnes med
saucejævningen og smages til med salt og peber.
Resten af persillen
røres i saucen.
Energi pr. portion:
49 g protein, 42 g fedt, 6 g kulhydrater = 594 kcal (2486 kJ)
GODT RULLET
Gå frem på følgende
måde, så går intet af det lækre fyld tabt: Schnitzlerne smøres med fyldet,
derefter bøjes siderne lidt ind. Derefter rulles kødet sammen og fæstnes med
tandstikkere.
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.