Møre medailloner af svinemørbrad, lækker og cremet tomatsauce
med tomat, rosiner og pistacier, det smager bare så godt! Her kan at se hvordan
det laves
Tilberedningstid: 15 min. Til 1 person: kan udvides til flere.
# Ingredienser
2 mørbradbøffer (a 80 g)
salt og friskkværnet peber
1 knsp knust kommen
1 knsp cayennepeber
1 spsk olie
1 lille løg
1 spsk rosiner
1 spsk pistacier
2 tomater
4 cl hvidvin
½ fed hvidløg
1 knsp basilikum
1 knsp oregano
sukker
2 spsk cremefraiche
friske basilikumblade
* Tilberedning
Bank bøfferne let med hånden og krydr dem med salt, peber,
knust kommen og cayenne.
Opvarm olien på en pande og steg bøfferne i den varme olie.
Tag dem af og hold dem varme.
Hak løget fint og svits det i det tiloversblevne fedtstof.
Kom rosiner og pistacier ved og svits dem hurtigt med.
Skold og flå tomaterne.
Skær tomatkødet i små terninger.
Kom dem på panden og hæld hvidvin ved.
Lad det koge op.
Krydr saucen med knust hvidløg, basilikum, oregano og evt.
sukker og rør cremefraiche i. Anret mørbradbøfferne med saucen og pynt med et
par blade frisk basilikum.
Se de bedste opskrifter med Mad til 1
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad på 30 min eller
Børnekokke.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.