Lad de smukke grønsager sætte farve og smag på din
hverdagsmad. Let og lækkert tilbehør. Her får du opskriften på lynstegte sprøde
grønsager.
Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 15-20 min. Ikke fryse-egnet.
# Ingredienser til Sursøde grønsager:
1 dl bouillon
2 spsk vineddike
2 spsk farin
1 spsk soja
2 tsk majsstivelse
1 tsk revet ingefær
1 rødløg
2 gulerødder
250 g sukkerærter
1 peberfrugt
½ spsk olie
*
Sådan laver du Sursøde grønsager:
Rør kold bouillon sammen med vineddike, farin, soja,
majsstivelse og ingefær.
Rens grønsagerne og skær dem i tynde stykker.
Svits dem hurtigt i en varm wok eller stegegryde med olie.
Hæld sauce på og kog det igennem.
Smag til; måske skal de have lidt mere sødt, surt, salt
eller stærkt
Server som tilbehør eller som en selvstændig ret med kogte
ris.
Kilde: Hjemmets bedste MAD