Logo

Aspargessalat, varm

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Aspargessalat, varm 

 
Forret Tilbehør. Arbejdstid: 25 minutter. Kogetid i alt: ca. 20 minutter. Middelsvær at lave.  Høj pris.
 
# Ingredienser til Aspargessalat, varm:
friske, hvide asparges eller tilsvarende nettomængde hele fra dåse
broccoli
forårsløg
slikærter
1/2 bdt persille
vand
smør
salt

 
Sauce:
smør
2 spsk citronsaft
Tilbehør: flutes

 
* Sådan laves Aspargessalat, varm:
1. Skræl aspargesene tyndt fra hoved mod fod. Bræk træede ender af.

 
2. Del broccolien i buketter, skræl stokken og skær den i terninger, skær forårsløgene i længder på , det grønne skal med.
Nip og skyl ærterne, der skal spises med bælg.

 
3. Kog aspargesene i letsaltet vand i 6-7 minutter.
Asparges fra dåse varmes blot i lagen.
Damp imens de øvrige grønsager i vand tilsat smør og salt, til de er møre, men stadig sprøde: Broccolien 2-3 minutter og forårsløgene og slikærterne 1-2 minutter.
Tag dem straks op og lad dem dryppe af.

 
Sauce:
4. Smelt smørret og pisk citronsaften i.

 
5. Kom de dampede grønsager på et varmt fad.
Fordel aspargesene ovenpå, hæld saucen over, drys med hakket persille og server straks med flutes til.

 
Tips: Brug evt. grønne asparges i stedet for hvide. De skal ikke skrælles og kogetiden er kun ca. halvt så lang. Se om Asparges.

 
Se flere opskrifter med Asparges

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 6.083 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her