Lige den rigtige ide
til søndagsmiddagen. Det hele kan forberedes og stikkes i ovnen - og så kan du
sætte sig til rette med søndagsavisen
Til 4 personer. Tilberedning:
50 min.
# Ingredienser
400 g tomater
200 g courgetter
30 g sorte oliven
1 bundt persille
½ bundt timian
800 g havtaske (køkkenklar)
salt og peber
½ citron (økologisk)
1 fed hvidløg
6 spsk hvidvin
6 spsk olie
* Tilberedning
1. 400 g tomater skæres i kvarte, udkernes og
skæres i grove stykker.
200 g courgetter gøres
i stand, halveres på langs og skæres i skiver.
30 g sorte oliven fiskes
op af lagen.
1 bundt persille og ½
bundt timian nippes af stilkene.
800 g havtaske krydres
med salt og peber og lægges i en ildfast form (ca 35 cm lang)
2. Skær ½ citron i tynde skiver og læg dem oven
på fisken.
Drys med persille og timian.
Tomater, courgetter
og oliven fordeles rundt om fisken.
Der krydres med salt,
peber og 1 fed hvidløg, der på forhånd skæres i tynde skiver.
Dryp med 6 spsk
hvidvin og 6 spsk olie.
Sæt fiskefadet 25-30
min midt i den forvarmede ovn på ved 200 °C. (Varmluft kan ikke anbefales.)
Energi pr. portion:
32 g protein, 21 g fedt, 4 g kulhydrater = 340 kcal (1427 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi hjælper
dig med at lykkes i køkkenet.