Spinat og gorgonzola er lige så godt et makkerpar som
spaghetti og parmesanost. Det er denne pizza det bedste bevis på 🍓
Til 2 personer. Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning:
40 min.
# Ingredienser
450 g dybfrossen hel spinat
1 løg
3 spsk olie
1 fed hvidløg, presset
salt, peber og muskat
230 g pizzamel
150 g cherrytomater
150 g groft smuldret gorgonzola
30 g pinjekerner
* Tilberedning
1. Dybfrossen hel spinat tøs op, og væden knuges
meget grundigt af.
Løg hakkes fint og steges glasagtigt i olie sammen med presset
hvidløg.
Spinaten tilsættes, og der krydres kraftigt med salt, peber
og muskat.
2. Pizzamel æltes med lunkent vand og eventuelt olie
efter anvisningen på emballagen.
Dejen deles i to dele, der rulles ud på en melet bordflade
til 2 cirkler a 22 cm Ø.
Pizzaerne sættes på en plade, der er beklædt med bagepapir.
Spinaten, cherrytomater og groft smuldret gorgonzola
fordeles ovenpå.
3. Bag pizzaerne i den forvarmede ovn på en rist
direkte på bunden af ovnen i 15 min ved 250 °C. (Varmluft kan ikke anbefales.)
Pinjekerner ristes på en pande uden fedtstof og drysses over de færdige
pizzaer.
Energi pr. portion: 34 g protein, 66 g fedt, 79 g kulhydrater
= 1059 kcal (4430 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.