Nem opskrift på et hurtigt brød med solsikkekerner og
hørfrø, der hverken skal æltes eller hæves, og er klar på 30 min. Se opskriften
her og prøv at bage brødet.
1 stk brød.
# Ingredienser
60 g solsikkekerner (ca. 1 dl)
3 spsk hørfrø
¼ litermælk
50 g gær
1 tsk sukker
1 tsk groft salt
275 g hvedemel (ca. 4¾ dl)
* Tilberedning
Kom solsikkekerner og hørfrø i en kold pande.
Skru op til kraftig varme og rist kernerne under omrøring i
ca. 3 min.
Kom mælken i en skål og rør gæren ud heri.
Tilsæt sukker, salt og de ristede, varme kerner.
Kom melet i og slå dejen godt sammen.
Fordel den i en lille, smurt bradepande (ca. 4x18x25 cm).
Bag brødet midt i en kold ovn - indstil på 225 °C og bag i
ca. 20 min.
Tips: I stedet for solsikkekerner og hørfrø kan man
anvende
de samme mængder af henholdsvis græskarkerner og sesamfrø.
Se alle de bedste opskrifter med Brød
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.