Logo

Blodpølse på glas - prøv Kogebog.dk først 💘

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Blodpølse på glas - prøv Kogebog.dk først 💘 

 
Kan serveres som både hovedret med stegte æbler og løg, lun æblemos og smeltet smør, eller med sirup og som efterret med sukker og kanel eller tyttebær.

 
# Ingredienser
1 kg udbenet svinekam
salt
2 l svineblod (fra slagteren)
2 spsk, finthakket løg
hvid peber
1 stor knsp stødte nelliker
1 tsk melis
1 spsk merian
 
* Tilberedning
Kødet koges i saltvand 1¼ time og skæres derefter i små firkanter.
Kød, blod og krydderier kommes i en skål og røres godt sammen.
Kommes i rene, skoldede henkogningsglas og steriliseres i 1 time ved 150°C.

 

Se alle de bedste opskrifter med syltetøj, marmelade og gelé

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Alkoholtester, Børnekokke eller Mad på 30 min.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.040 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her