Verdens mest enkle kylling: på et leje af grønsager simrer
den i ovnen, til den er perfekt mør. En nem og lækker hverdagsret til hele
familien. Kylling med masser af grønsager er et godt bud på en velsmagende ret
til billige penge.
Til 2 personer 💖
Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 1 time.
# Ingredienser
250 g courgetter
1 grøn peberfrugt
1 rødløg
100 g bladselleri
4 spsk olie
salt og peber
1 spsk hakket
persille
1 spsk hakket
basilikum
1 fed hvidløg
2 kyllingebryster
med ben
2 dl grønsagsbouillon
* Tilberedning
1. 250 g courgetter,1 grøn peberfrugt, 1 rødløg
og 100 g bladselleri skæres i mundrette stykker.
2. 3-4 spsk olie, salt, peber, 1 spsk hakket
persille og 1 spsk hakket basilikum røres sammen i en skål.
1 hvidløgsfed
presses i og grønsagerne tilsættes.
Det blandes godt og
kommes i et gratinfad.
3. 2 kyllingebryster med ben krydres på alle
sider med salt og peber og gnides med 1 tsk olie.
De lægges på grønsagerne.
4. De steger møre i den forvarmede ovn ved 200 °C
(varmluft 180 °C) i 45 minutter.
Efter 20 minutter
hældes 2 dl grønsagsbouillon ved.
Energi pr. portion:
52 g protein, 28 g fedt, 5 g kulhydrater = 489 kcal (2047 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.