Her får ananas og
banan smag fra orientalske krydderier som ingefær og kanel. En ny og spændende
smagsoplevelse. Lyder det ikke godt?
Tid: 20-25 min + 1
time til marinering. 4 pers.
# Ingredienser
1 ananas
2 bananer
3 spsk friskpresset
citronsaft
2 spsk væde fra syltet ingefær
2 dl piskefløde
2 spsk finthakket,
syltet ingefær
2 tsk kanel
* Fremgangsmåde
1. Skræl ananassen
og del den midt over.
Skær den grove stok
fra og skær ananassen i små tern.
2. Pil bananerne og
skær dem i skiver.
3. Fordel ananas og
banan i 4 portionsskåle.
Dryp med citronsaft
og ingefærvæde.
4. Lad det stå i
køleskabet i 1 time.
5. Pisk fløden til
fast skum.
Smag til med finthakket ingefær.
Fordel fløden over
frugtsalaten.
6. Drys med kanel og
server straks.
Tips: Du kan fint bruge ananas fra dåse til denne
salat.
Se alle de bedste opskrifter med Dessert
Se alle de bedste opskrifter med Frugt og bær
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------