Tilbehør Sauce. Arbejdstid: 10-20 minutter. Middelsvær at lave. Mellem pris. 4 personer.
# Sauce maltaise:
1 æggeblomme
salt og peber
1 tsk citronsaft eller hvidvinseddike
ca. olie
saft og fintreven skal af 1 usprøjtet appelsin, gerne
blodappelsin evt. citronsaft
* Sådan laves Sauce maltaise:
1. Pisk æggeblommer, salt, peber og citronsaft sammen og
pisk olien i lidt ad gangen, først dråbevis, så i en tynd stråle.
Det er vigtigt, at både grej og ingredienser har samme
temperatur, ellers skiller saucen.
2. Smag til med appelsinsaft og reven appelsinskal og
tilsæt evt. lidt mere citronsaft.
Se alle de bedste opskrifter med sauce
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------