Prøv en sød og syrlig dessert med en fløjlsblød creme. Cremen
legeres med æggeblommer, så husk, den må ikke koge, når du prøver denne dejlige
dessert.
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20
min. Koge/bagetid: 7 min.
# Ingredienser til gratineret grapefrugt:
2 røde grapefrugter
2 æggeblommer (evt. pasteuriserede)
3 spsk sukker
½ dl grapefrugtsaft eller hedvin
*
Sådan laver du gratineret grapefrugt:
Skær skrællen af grapefrugterne, og skær frugtkødet ud
mellem hinderne.
Pres saften af hinder og skaller.
Fordel frugten i 2 ovnfaste skåle.
Pisk æggeblommer, sukker og saft (eller vin) sammen i en
gryde, og pisk det over svag varme, til det tykner det må ikke koge!
Fordel saucen over frugten, og gratiner desserterne under grillen
i ovnen i ca. 2 min.
Server straks.
---
Se
flere dejlige desserter her
Kilde: Hjemmets bedste MAD