Denne panderet kan også tilberedes på en Raclette grill. Gør alle ingredienserne parat og foretag selve tilberedningen ved bordet.
Tilberedningstid: 15 min. Til 1 person: kan udvides til
flere.
# Ingredienser
150 g kogt oksebryst
2 løg
2 spsk smør
100 g kogte gulerødder
2 æg
salt og friskkværnet peber
1 knsp kommen
1 knsp reven muskatnød
½ bdt purløg
* Tilberedning
Skær oksebrystet i mindre stykker og løgene i strimler.
Smelt smørret på en pande, kom oksekødet ved og brun det.
Kom løgene ved og lad dem stege med.
Skær gulerødderne i skiver og kom dem ved.
Pisk æggene let sammen.
Krydr med salt, peber, kommen og reven muskatnød.
Kom æggemassen på en pande og lad den stivne.
Server blandingen af kød, løg og gulerødder med røræg og
fintklippet purløg.
Se de bedste opskrifter med Mad til 1
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad på 30 min eller
Børnekokke.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.