Vellagret Aceto Balsamico er dyr. Men der skal kun nogle få dråber til for at få den fine smag
frem.
Her er det stegte
kartofler med løg og persille, som vi krydrer med den delikate eddike.
Ret nemt og lækkert
Tid: ca 25-30 min. 4
pers.
# Ingredienser
500 g kartofler
15-20 små løg (ca
200 g)
3 spsk olie
2 spsk Aceto
Balsamico
½ tsk salt
¼ tsk peber
½ bdt. persille
* Fremgangsmåde
1. Skræl kartofler
og løg. Skær kartoflerne i små tern.
2. Opvarm olien på
en stegepande eller i en sauterpande.
3. Læg kartofler og
løg på panden og steg dem under
omrøring ved middel
varme ca 15 min.
4. Hæld Aceto
Balsamico på og lad det hele stege yderligere 4-5 min.
5. Drys med salt,
peber og hakket persille.
6. Server retten med
skiver af roastbeef eller skinke.
Tips: At stege små nye kartofler er måske ikke så
almindeligt,
men prøv det når det
er sæson for dem.
Tilbered dem som
anvist ovenfor.
Se alle de bedste opskrifter med Kartofler
Se alle de bedste opskrifter med Grønsager
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------